Wie zijn wij?

Letter Belangrijk bestaat uit vier leden: Anne van den Beuken, Mandy Sleijpen, René Noorderveen en Verena Verhoeven. We ontmoetten elkaar in 2011 op de Willem Nijholt Academie voor Musical- en Muziektheater in Nijmegen. Er was meteen een leuke vriendschappelijke, maar ook creatieve klik en al snel ontstond de wens om samen theater te maken. Naast dat we ieder onze eigen weg gaan in de theaterwereld, stoppen we ook graag onze creativiteit in de muzikale theatergroep:

Letter Belangrijk!

Nieuwsgierig geworden naar de personen achter Letter Belangrijk? Lees hieronder meer over Anne, Mandy, René en Verena.

Anne van den Beuken

Anne (28-02-1993) studeerde in juli 2017 af aan de opleiding Musicaltheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. In theaterseizoen 2016/2017 was zij te zien in de sprookjesmusical ‘De Gelaarsde Kat’ van Efteling Theaterproducties. Van 2017 tot 2018 was zij een van de vier leden van de meidengroep Wij zijn Lief! In theaterseizoen 2018-2019 was zij te zien als Kaat en Titania in de tour van De Sprookjessprokkelaar van Efteling Theaterproducties. Daarnaast is Anne werkzaam als theater en musical docent, geeft zij workshops op basisscholen en bibliotheken en organiseert zij kinderfeestjes.

Letter Belangrijk Mandy

Mandy Sleijpen

Mandy (17-11-1987) studeerde in 2014 af aan de Willem Nijholt Academie voor musical- en muziektheater te Nijmegen. Zij was te zien in voorstellingen van Theater van Santen en ze speelt onder andere in kindervoorstellingen voor Stichting Gilat. Daarnaast was zij lang werkzaam als docent musical en theater.

René Noorderveen

René (31-07-1990) studeerde in 2011 af aan de pedagogische academie voor basisonderwijs (PABO) aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Daarna haalde hij zijn diploma aan de Willem Nijholt Academie voor musical- en muziektheater te Nijmegen. Momenteel is hij te zien in verschillende producties bij Van Hoorne Entertainment. Daarnaast is hij werkzaam als docent musical en theater.

Verena

Verena Verhoeven

Verena (12-12-1992) studeerde in juli 2017 af aan de opleiding Musicaltheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. In theaterseizoen 2016/2017 was zij te zien in de sprookjesmusical ‘Pinokkio’ van Efteling Theaterproducties. Tijdens deze musical was zij medeverantwoordelijk voor het inwerken van de wisselende kindercasts. In seizoen 2017/2018 speelde ze de rol van De Kleine Zeemeermin in de gelijknamige musical van Theater Terra.